Nagyistók Gábor and his Family Etikett
Érdeklődésüknél, megrendelésüknél, változtatásnál tanácsot, ötletet
tudunk adni a legjobb szállítási feltétel, alapanyag kivitel kiválasztásához, továbbá ügyelünk arra és felhívjuk a figyelmet, hogy a hatályos jogszabályok és jelképek, szövegek is felkerüljenek a címkére.

- tanácsok cipő gyártóknak, forgalmazóknak: 

Cipőgyártásnál, forgalmazásnál fel kell tüntetni:
a lábbeli, felsőrész és bélés, talp anyagát,vízállóságát , származási helyét,funkcióját-/téli,alkalmi,utcai,nyári, sport, házi,gyermek egyéb. A gyártó vagy forgalmazó cég nevét, és címét.

Ebben segít a lapunkon található anyag, részletesen leírva, értelmezve jelöli a kezelési jelképeket és azok értelmezését, továbbá teljes képet ad egy komplett címkén minek kell szerepelni.
Rendelhető:
Ezeknek az emblémáknak a gyártása: 1-3 munkanapon belül történik. Kapott anyag alapján, szerint gyártjuk. Kivitel: papír öntapadós anyag. Szín: fehér alapon, akár 3-4 színnyomás.
Bővebben: lapunkon található 14-es menüpont szerint.

- Vásárlói tájékoztató cipő gyártóknak, forgalmazóknak.

Cipőgyártásnál forgalmazásnál kötelező a Vásárlói tájékoztató.
Szorosan kapcsolódik a Gyártó és forgalmazó öntapadós címkék értelmezéséhez. Minden részletesen le van írva, amit a vevőnek tudni kell egy lábbeli megvásárlásakor, illetve egy gyártónak forgalmazónak ismertetni kell az eladáskor./szavatosság, használat, rendeltetés, reklamáció, egyéb fontos információk a lábbeli használhatóságával viselésével kapcsolatban.

Rendelhető: Raktárról.
minimum mennyiség: 500 db.
Kivitel: 4. oldalas, papír anyag, nyitható könyv.
Szín: fehér alapon fekete.

Lapunkon megtekinthető a kivitel: a 12-es menüponton .

Kezelési jelképek, címke megrendeléshez a ruha gyártóknak, forgalmazóknak:

Amennyiben bármilyen ruházati terméket gyárt, és forgalmaz: a megfelelő tájékoztatás kötelező a címkén. Fontos feltüntetni az emblémán a mosással kezelhetőséggel és alapanyaggal kapcsolatos jelképeket szövegeket.
Ebben segít a lapunkon található anyag, grafika, megrendelésüknél.
Megtekinthető lapunkon részletesen a 22 es menüponton.

Tanácsok
CÉGÜNKRŐL   |   KAPCSOLAT   |   TERMÉKEINK   |   GYÁRTÁS   |   TANÁCSOK   |   SZÁLLÍTÁS   |   CSOMAGOLÁS   |   TÁRSCÉGEK
   www.ngfamily.hu
Nyitólap